Laulja Mari Kalkun koroonakriisist: kasutasin aega, et praktiseerida molutamise kunsti

uudised.ee

Saates "Vikerhommik" käis külas folkmuusik ja laulja Mari Kalkun, kes avaldab õige pea uue lühiplaadi "Õunaaia album". 

Mari kinnitas, et koroonaviiruse ajal tõmbus tema liikumistrajektoor väga tugevalt kokku. "Mina kasutasin seda aega selleks, et praktiseerida molutamise kunsti, aga sinna kõrvale ka aiandust, milleks muidu väga aega ei jätku," tunnistas ta.

Mingil hetkel tundis ta, et vajab ikkagi tegevust. "Loomeinimesena on tarvis hoida ennast vormis ja luua, luua, luua, kui kontserte anda ei saa, siis leida endale mingi teine väljund, kuidas hoida end kontaktis loovama poolega," ütles Kalkun.

"Õunaaia albumit" polnud lauljataril esialgu üldse plaanis. "See sündis puhtalt inspiratsioonipõhiselt, sest järgmise albumi ma plaanisin ma anda välja palju hiljem."

Kommentaarid puuduvad