Brigitte Susanne Hunt: seksikus tähendab olla nii vaimselt kui füüsiliselt enda vastu hea

uudised.ee

Brigitte Susanne Hunt krooniti tänavu Aasta Seksikaimaks Naiseks. Noor naine näeb selles kombinatsiooni nii enda kui ka kallima Indreku panusest.

"Ma arvan, et oma vaimsuse eest sain pooleldi selle auhinna ja teine pool tuli välimuse eest. Ma olengi palju sportlikumaks ja seksikamaks muutunud. Seksikus tänapäeval on tervislikkus, et olla nii vaimselt kui füüsiliselt enda vastu hea,” arvab ta.

Brigitte näeb ka lisaks veel oma kallimal enda elus veel teiselgi tasandil väga suurt väärtust. “Indrekul on suur roll selles, miks ma tänavu võitsin, sest minu vaimne ja füüsiline heaolu on suuresti tänu temale muutunud parimaks, mis see kunagi on olnud,” selgitab Brigitte.

"Seksikas naine on seksikas kui ta on eneseteadlik, heatahtlik, endast ja teistest lugupidav, julge huumoriga ja ajab oma rida. Vahet ei ole, mis on tema kehakaal, nahavärv, suhtestaatus, varakus!” loetleb Brigitte.

Artikkel refereeritud portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad