Tuntud eestlased pakuvad heategevuse raames võimalust koos aega veeta

uudised.ee

Kolmapäevast alustatakse uue heategevuskampaaniaga "Mina aitan", kus on võimalus mitmete tuntud Eesti inimestega koos aega veeta. 

Koos ajaveetmiseviise on mitmeid – näiteks on võimalus kuulsusega koos õhtustada või hoopis langevarjuhüpet teha. Kampaanias osaleb umbes 20 Eestis tuntud nägu, kes on välja valinud mõne organisatsiooni, mida toetada.

Selleks, et oma lemmiku poolt väljapandud auhinda võita, tuleb annetada nende valitud organisatsioonile ning auhind läheb kõikide annetajate vahel loosi.

"Võtsin mõne tuntud inimesega ühendust ja uurisin teoreetilist huvi kampaaniasse õlg alla panna. Saanud juba mõne iidoli pardale, olin kindel, et soovin kampaania ka Eestis ellu viia. Minu oma elu eriolukorrast tingituna oluliselt ei muutunud, kuid tean, et on palju inimesi, kel on raske. See on meie püüdlus ühiskonnale keerulisel ajal tagasi anda," rääkis kampaania peakorraldaja Martin Rakver. "Meie eesmärgiks on koguda vähemalt 10 000€, millest iga sent läheb heategevusse," lisas ta.

Heategevuskampaania tingimuste ja auhindadega saab tutvuda nende kodulehel.

Kommentaarid puuduvad