Taas vaba ja vallaline Kalle Sepp: mingit draamat siit otsima ei pea

uudised.ee

Laulja ja näitleja Kalle Sepp läks enne koroonakriisi lahku oma kauaaegsest elukaaslasest, Vanemuise baleriinist Maria Engelist.

Ta ütleb, et on pärast kuue aasta pikkust suhet taas vallalise staatuses. "Meie teed Mariaga läksid lahku veebruaris. See oli üksmeelne rahulik otsus. Kiire töögraafiku kõrvalt Tallinna-Tartu teljel suhet hoida oli keeruline. Mingit draamat siit otsima ei pea," võtab Kalle kokku oma lahkumineku.

Uut kaaslast Kalle aga kohe ei otsi, sest suvi saab olema töine. "Mul läks hästi, sest sain kõik tuuri kontserdid ja etendused ära anda. Jaanuarist kuni märtsi alguseni kogunes neid umbes viiskümmend. Seega kulus mulle puhkus väga ära ja õnneks oli mul ka raha piisavalt kõrvale pandud, et toime tulla."

Karantiiniperioodi veetis mees aga Saaremaal. "Üldse ei tahaks ära minna. Siin on nii mõnus ja aina mõnusamaks läheb," õhkab ta.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

 

Kommentaarid puuduvad