Sandra Vabarna polnud 10 aastat muusikat kuulanud, kuni muutis seda harjumust…

uudised.ee

Folgilaulja ja Trad.Attack! liige Sandra Vabarna kirjeldas sotsiaalmeedias, et pärast kümmet kuud uue magamisrežiimiga on ta muusika kuulamise armastuse tagasi saanud.

"Kui ma 10 kuud tagasi muutsin ära ühe harjumuse ja hakkasin korralikult magama, siis hakkasid väga paljud muud ägedad harjumused minu ellu tulema. Viimasel kahel nädalal olen avastanud, et mul on tulnud tagasi muusika kuulamise armastus! Umbes viimased 10 aastat ei ole ma teadlikult muusikat kuulanud ja ei ole ka nautinud muusika kuulamist. Aga see on tagasi! Ma olen avastanud nii palju ägedaid artiste ja lugusid!" jagas Sandra Vabarna Instagramis.

Ka tänane hommik algas tema jaoks muusika kuulamisega. "Tavaliselt ma teen hommikuti joogat, aga kuna olin täna üksi kodus ja panin kohe muusika valjult mängima, siis jooksin mööda tuba ringi – tantsisin, koristasin ja nautisin muusikat! Tõesti ma pole üldse selline inimene, kes kodus üksi tantsiks või veel vähem sellest räägiks. Raudselt oli (David) Bowiel käsi mängus," lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kui ma 10 kuud tagasi muutsin ära ühe harjumuse ja hakkasin korralikult magama, siis hakkasid väga paljud muud ägedad harjumused minu ellu tulema.????Viimasel kahel nädalal olen avastanud, et mul on tulnud tagasi muusika kuulamise armastus!!!❤️Umbes viimased 10 aastat ei ole ma teadlikult muusikat kuulanud ja ei ole ka nautinud muusika kuulamist. Aga see on tagasi!!!????Ma olen avastanud nii palju ägedaid artiste ja lugusid! Jagan varsti ka teiega!???? PS: tavaliselt ma teen hommikuti joogat, aga kuna olin täna üksi kodus ja panin kohe muusika valjult mängima, siis jooksin mööda tuba ringi – tantsisin, koristasin ja nautisin muusikat!????Tõesti ma pole üldse selline inimene, kes kodus üksi tantsiks või veel vähem sellest räägiks...????Raudselt oli Bowie käsi mängus…????????‍???????????? #harjumused #muusika #nauding #naudingigastpäevast #kirg #kirgigaspäevas #selfmastery #qualitytime #intentionalliving

A post shared by ???????????????????????? ???????????????????????????? (@sandravabarna) on

Kommentaarid puuduvad