“Eesti selgeltnägijate tuleproov” ootab uusi osalejaid ja lahendust vajavaid lugusid!

uudised.ee

TV3 „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uue hooaja ettevalmistused on alanud ning sellega seoses kutsutakse müstilises sarjas osaleda soovijaid endast teada andma! Lisaks oodatakse rahvalt lugusid, mis on seni lahendamata jäänud, ent mille lahti muukimisel võiksid eriliste võimetega inimesed abiks olla.

Seega on kõik, kel leidub unikaalne võime sündmusi ette näha, inimesi aidata, müstilisi mõistatusi lahendada või kes millegi muu seletamatu ja erilisega silma paistavad, kutsutud endast sarja tegijatele teada andma ja uue hooaja osalejaks kandideerima.

Samuti on oodatud info lugude kohta, mis on jäänud lahenduseta, sest neile pole suudetud vastust leida. Just „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uuel hooajal võivad need aastaid painanud lood lahendatud saada.

Nii osalemissoovist kui ka lugudest saab teada anda meiliaadressile [email protected] või telefonile: 5199 2342 või posti teel TV3 majja: Peterburi tee 81, Tallinn, 11415.

Kommentaarid puuduvad