Ingrid Veidenberg lahkub LP peatoimetaja ametist

uudised.ee

Seni kahes väljaandes peatoimetaja rolli kandnud Ingrid Veidenbergist saab 1. augustist Eesti suurima meelelahutuskeskkonna Kroonika juht. LP peatoimetajana asub tööle senine tegevtoimetaja Kerttu Pass.

Ingrid Veidenberg asus Kroonika peatoimetajaks läinud aasta veebruaris, pärast pikalt Kroonikat juhtinud Krista Lensini lahkumist. Veidenberg hakkab augustist eriliselt keskenduma Kroonika veebikeskkonnale, vahendab Delfi.

„Võrreldes 24 aasta taguse ajaga, mil Kroonika alustas, on meedia muutunud kordi mitmekülgsemaks ja nõudlikumaks. Et kiires arengus Kroonikale väärilist sammu pidada, pean tegema valiku kahe väljaande vahel. Pea kaheksa ilmumisaastaga on LP-st saanud Eesti armastatuim nädalalõpuväljaanne – olen andnud selle arengusse oma oskused ja hinge ning lasen ta nüüd vabaks. Tugev ja terviklik LP lendab kõrgelt ka minuta. Alates augustist on minu väljakutse, vastutus ja kirg Kroonika senisest veelgi kõrgem lennukaar. Annan selleks oma parima,“ kommenteerib Veidenberg otsust.

Refereeritud Delfist.

Kommentaarid puuduvad