Võimas video! Jaagup Tuisk üllatab fänne värske suvehitiga “Miinusprojekt”

uudised.ee

18-aastane artist ja laulukirjutaja Jaagup Tuisk on välja tulnud uue suvise hittlooga “Miinusprojekt”. Jaagup tõusis esmakordselt laiema avalikkuse ette saates Eesti Otsib Superstaari ning aasta alguses võlus publikut konkursil Eesti Laul, kus tema kirjutatud ning produtseeritud lugu ‘’Beautiful Lie’’ saavutas teise koha.

Uuele singlile ‘’Miinusprojekt’’ on valminud ka Jaagupile iseloomulikult kvaliteetne muusikavideo, milles teevad kaasa mitmed tuntud Eesti tegijad.

“Sõna “miinusprojekt” jäi mulle kõrvu umbes aasta tagasi. Juba sel hetkel teadsin, et seda nime saab kandma minu järgmine eestikeelne singel. Ühel päeval hakkasin endale tavapärasel kombel biidiga mängima ning järsku tundsin selles ära rütmi mida olin otsinud. Loo sõnum on tegelikult see, et ex`iga suhetes oojendamine on pea alati vale samm, miinusprojekt’’. 

Värskele singlile on valminud ka pöörane video, kus Jaagupi kõrval teeb peategelasena kaasa ka telesarjast Knight Rider tuntud kõnelev auto Kitt.


Foto: Pressimaterjal

Kui varasemalt on Jaagup kõik enda videod teinud praktiliselt üksinda, siis seekord oli talle toeks professionaalidest koosnev võttetiim. Video režissööriks oli Jüri Belov, operaatoriks Aleksandr Tokarev. Kogu teematika ja visuaalne keel on inspireeritud ameerikapärastest pidudest ning filmidest nagu Fast and Furious ja Knight Rider .

Kommentaarid puuduvad