Kristiina Ojuland avas oma uhkes Ihasalu häärberis kodurestorani 

uudised.ee

Endine välisminister, kunagine reformierakondlane ja Eesti rahvasaadik ning europarlamendisaadik Kristiina Ojuland on Itaaliast tagasi ja avas oma uhkes Ihasalu häärberis kodurestorani Kristiina ja Kapten.

Ojulandi avatud kodurestorani pakub lihtsaid itaaliapäraseid roogi.

Prooviõhtusöögid on juba toimunud, hõrgumad road ja veinid välja valitud ja külalisi oodatakse Ihasalu tee 100 restorani Kristiina ja Kapten juba alates jaanipäevast.

Kristiina lubab suurt lõket mere kaldal ja kohalike pillimeeste elavat muusikat. Pakutakse Võrtsjärve angerjasuppi, Peipsi suitsurääbist, Iisaku käsitöö kanavorste, barbeque searibi, värsket kartulit ja soolakurki. 

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

 

 

Kommentaarid puuduvad