Robert Linna funkbänd annab sõitva bussi katusel Tallinnas kontserdi 

uudised.ee

Tallinna kesklinnas saab 2. juulil kaasa elada eripärasele kontserdile, mille annab sõitva bussi katusel Robert Linna soul-funkbänd Lexsoul Dancemachine, vahendab BNS.

“Kuna koroonaviiruse ohu tõttu tuli teha otsus jätta sel aastal ära traditsiooniline kesklinna jaanipidu, siis otsustasime nii linlastele kui ka Tallinna külalistele asemele pakkuda midagi erilist – liikuva kontserdi bussi katusel,” ütles Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus.

Tuntud Hulkurbuss, katusel ansambli Lexsoul Dancemachine liikmed, stardib 2. juulil kell 19 Piritalt linnasüdame suunas ja tuuritab kesklinna tänavatel. Bussi marsruut on veel täpsustamisel ja avaldatakse peagi ühismeedias ürituse lehel. Buss ei võta peale reisijaid.

Liikuv kontsert kestab umbes kolm tundi ja ühtlasi on tegu bändi värskelt ilmunud albumi “Lexplosion II” eelesitlusega. Neile huvilistele, kes kontserdi ajal kesklinnas ei viibi või ei saa mingil muul põhjusel oma kõrvaga kontserti kuulata, kuid tahaksid ikkagi sellest osa saada, pakutakse võimalust jälgida otseülekannet veebilehel www.372.community.

Lexsoul Dancemachine on tuntuks saanud ennekõike kui funk- ja souliansambel, mille solist on ka Elephants From Neptune’is tegutsev Robert Linna.

Kommentaarid puuduvad