Nädalavahetuse palavus saab lõpu esmaspäeval sähviva äikese ja rahega

uudised.ee

Ilmateenistuse andmetel on eeloleval nädalavahetusel ilm tõeliselt soe ning õhutemperatuurid võivad paiguti kerkida suisa 31 soojakraadini. Uus nädal aga toob vihma ja äikese.

Ilmateenistus lubab laupäeval vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Õhtu poole võib sadada lõunapoolsetes maakondades kohati hoovihma, on äikeseoht. Põhjarannikul puhub läänekaare tuul 4-10 m/s, mujal on tuul nõrk ja muutliku suunaga, kuid äikese korral võib olla tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 27°C-31°C, meretuulega rannikul kuni 20°C.

Ka pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma, võib olla äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, põhjarannikul puhub ida- ja kirdetuul 6-12 m/s, äikese ajal võib olla tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 25°C-31°C, rannikul kohati kuni 21°C.

Esmaspäeval lääne pool pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, on äikest. Ida-Eestis on pärastlõunani selgem ja sajuta.

 

Kommentaarid puuduvad