Katariina Ratasepp: ma ei tunne, et mul tuntust vaja oleks

uudised.ee

„Tundsin, et lava pole ikkagi minu koht,“ tunnistab Katariina Ratasepp. Ta on küll lõpetanud 2012. aastal lavakooli XXV lennu, kuid olnud näitlejapalgal vaid kaks aastat VAT teatris. 

Oma lapsepõlvest on Katariina kaasa võtnud huvitava elutarkuse. “Esimesena meenub ema ütlus, et ainult rumalal inimesel on igav. Nüüd jagan ma seda tarkust ka oma lastele. Et kui neil on igav, siis see on nende probleem ja mõelgu ise midagi välja, mida mängida.”

Sel suvel lõpetab Katariina magistrikraadiga Balti Filmi- ja Meediakooli nüüdismeedia eriala. “Mul oligi eesmärk lihtsalt õppida ja tundsin, et tahaks veel kord ülikooli tagasi. Vaatasin, mis mind huvitaks ja kuhu oleks lavakooli bakalaureusega loogiline minna.”

“Kunagi ma vältisin meediat, kartsin intervjuude andmist, kaalusin iga sõna. Ma ei tunne, et mul tuntust vaja oleks,” tunnistab ta, et pelgas kunagi avalikkusele vale mulje jätmist.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

 

Kommentaarid puuduvad