Video! Elina Nechayeva teeb Eurovisiooni filmis dueti Conchita Wurstiga 

uudised.ee

26. juunist on Netflixis vaadatav film "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga", kus teeb kaasa ka Elina Nechayeva.

Filmi keskmes on Islandi muusikud Lars Erickssong (Will Ferrell) ja Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams), kellele pakutakse fiktiivses linaloos võimalust oma riiki esindada Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Filmis astub üles ka armastatud staar Pierce Brosnan, aga ka Dan Stevens ja USA tuntud poptäht Demi Lovato. Eeskätt USA turule mõeldud film jõudis Netflixi 26. juunil ja seda on võimalik vaadata ka Eestis.

Hästi hoitud saladus oli ka see, et peale suurnäitlejate teevad filmis kaasa ka mitmed varem edukalt Eurovisioonil osalenud lauljad, nende seas rootslaste Loreen, austerlaste Conchita Wurst ja iisraelaste Netta.

Reedel avaldas Elina Nechayeva oma Instagramis, et ka temal on filmis oma roll kanda. Lauljanna osalemine on märgitud ka filmiandmebaasi IMDB.

Videoloo avafoto: Kristjan Järv/Delfi

Kommentaarid puuduvad