Homme
04. aug
17...22
11...16
Ülehomme
05. aug
18...23
10...16

Meelelahutus

Festivalisuvi on alanud! Seitse põhjust, miks tulla Summer in The City festivalile

Foto: Pressimaterjal
16:17 01. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Järgmisel teisipäeval alustaval Summer in The City muusikafestivalil saab üle pika aja taas laval näha oma lemmikartiste. Alljärgnevalt toome välja 7 põhjust, miks tulla Tallinna Lauluväljakul toimuvale muusikafestivalile, vahendab BNS.

Head Eesti artistid. Pikk sunnitud puhkus on läbi saanud ja stuudioseinte vahele kapseldunud bändid saavad uue muusikaga taas lavale tulla. Festivalil esinevad Dagö, Smilers, Reket, Noëp ja Trad.Attack!. 

Unikaalne toimumiskoht. Lauluväljaku pargis pole varem kontserte toimunud. Suurte põlispuude all on palju ruumi ja looduslik tribüün kontserdi nautimiseks.
Hubane atmosfäär. Festivaliala on dekoreeritud, lisaks leidub palju lamamis- ja istumiskohti.  Alal on mitmed toitlustuskohad, kus saab osta mitmekesist sööki ja jooki. Teiste seas on kohal Monster Pizza ehtsa Itaalia pitsaahjuga. Lisaks heale muusikale leiab põnevat tegevust igas vanuses festivalikülastaja.

Piiratud piletitearv ja suur territoorium aitab vältida järjekordade teket ja annab rohkem aega festivali nautimiseks

Festival leiab aset Tallinna lauluväljakul, mis asub kesklinnale mugavalt lähedal - tule jala, rattaga või tõuksiga!

Festivali avab 7. juulil Dagö, kes esitleb oma uut kauamängivat “Küte”. Viimasest Dagö numbrialbumist on möödunud üheksa aastat ja selle aja jooksul tekkinud mõtted on kõik paigutatud ahjusooja kauamängivasse. “Kütet” aitas ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu välja anda üle 500 fänni. Järgnevate õhtute jooksul saab festivalil näha Smilersit, Reketit, Noëp'i ja Trad.Attack!-i, kes annab Summer in the City festivalil suve ainsa kontserdi Tallinnas. 

Muusikafestival “Summer in the City” toimub Tallinna lauluväljaku pargis, Mere alleel 7.-11. juulini. Piiratud koguses pileteid on saadaval aadressil citysummer.ee.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!