Tanja Mihhailova-Saar: vigu ei ole, on vaid saavutused ja kogemused

uudised.ee

Alati päikeseline lauljatar Tanja Mihhailova-Saar rääkis Naistelehele antud intervjuus oma maalilisest juunikuust paradiisisaarel Hiiumaal, elust muusikuna ja oma sügisel ilmuvast raamatust.

Tanjaga seostub alati hea tuju ja sära. “Ma ei sisenda endale, et täna olen rõõmus, aga püüan tõesti keskenduda positiivsele. Muidugi juhtub vahel ka ebameeldivaid asju ja keerulisi situatsioone, alati ei tule kõik välja nii, nagu ma oleksin tahtnud. Vahel käib ka n-ö kass peal, aga loovatel inimestel on see ju tihe külaline,” mõtiskleb laulja. Ta on seda usku, et “alati juhtub kõik põhjusega, isegi kui sa põhjust ei tea. Ning vigu ei ole, on vaid saavutused ja kogemused.”

Tanja kirjutab parajagu raamatut, mis plaanide kohaselt peaks ilmuma oktoobris. “Sellest on tulemas meelelahutusraamat – niisama rõõmus, naljakas ja temperamentne, nagu ma isegi olen. Jutustan seal lugusid oma kogemustest, tean, et paljusid huvitab artistide lavatagune elu,” kirjeldab ta.

Refereeritud värskest Naistelehest.
 

Kommentaarid puuduvad