Helen Randmets Nexuse laialiminekust: elasin seda väga üle

uudised.ee

Helen Randmets oli täpselt poole noorem, kui menuansambli Nexus koosseisus Eesti lavalaudu vallutas. Nüüd on ta leidnud endas piisavalt julgust soolokarjääriga alustada.

Kui Nexus aastal 2003 alustas, saabusid tuntus ja menu üllatavalt kiiresti. Tüdrukutetrio, mille koosseisu kuulusid lisaks Helenile Janne Saar ja Merlyn Uusküla, oli oodatud igal peol ja suveüritusel.

Kui bänd laiali läks, tabas see Helenit raskelt. “Lootsin, et paralleelselt nende projektidega tegutseme kas või mõni aeg hiljem bändina edasi, aga teistele tundus see variant võimatuna. Mul oli raske, sest kasvasime sõbrannadeks ja ühel hetkel me lihtsalt ei puutunud enam nii tihti kokku. Elasin seda väga üle,” tunnistab ta.

Nüüd aga tunneb ta, et on soolokarjääriks valmis: “Olen seda kõike väga taga igatsenud, naudin seda kõike täiega.”

Artikkel refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad