Paljas Porgand: püüan näidata, kui palju valesid on meie ümber

uudised.ee

“Ma tahan muuta maailma. Ma tahan tuua siia teadmisi ja muuta toite tervislikumaks,” ütleb blogija Merilin Taimre, laiemalt tuntud kui Paljas Porgand.

Merilin teab, et koos tema tuntud mainega käivad kaasas ka eelarvamused: “Kui alguses oli minu missioon tuua inimesteni tervislik toit ja tutvustada tervislikke toitumisviise, siis nüüd püüan eelkõige avada silmi, kui palju valesid on meie ümber.”

Merilin proovib ise alati kõik asjad omaenda keha peal järgi, et siis hiljem tulemusi oma jälgijatega jagada. “Bikiini­fitnessiga tegelemine oli tõeline viga! Ma ei teeks seda mitte kunagi enam, sest käis meeletu näljutamine, ma sõin lõpuks 1200 kilokalorit päevas ja tegin päevas kaks trenni. Kohutav!” meenutab ta, kuidas näitas oma fännidele teekonda “ideaalse kehani”. 

Praegu on tema missioon aidata inimestel jõuda tõelise sisemise minani. “Inimesed ei mõtle enam asjade üle, vaid lihtsalt teevad. Järgivad lambakarja efekti. Mind häirib see metsikult!”

Artikkel refereeritud Delfist.

 

Kommentaarid puuduvad