Toomas Kirss: noor inimene peab elama, mitte pensioni peale mõtlema

uudised.ee

“Mida vähem raha peale mõelda, seda kergem on elu. Raha ei ole nagunii kunagi piisavalt,” ütleb režissöör ja produtsent Toomas Kirss.

Toomase lapsed teavad hästi, et raha puu otsas ei kasva, aga õnneks saavad nad siiski ka taskuraha. “Kodust saavad nad taskuraha, aga juurde teenivad ka. Näiteks tütar on käinud poodides esitlusi tegemas ja poeg on vahel montaažiruumis abiks. Nad teavad, et raha ei tule seinast,” tõdeb ta.

“Inimene peab saama ise oma raha üle otsustada. Kui me eeldame, et inimene hakkab pensioniks valmistuma juba 20aastaselt, siis minu meelest on see nõrgamõistuslik. Noor inimene peab elama, mitte pensioni peale mõtlema,” jagab Kirss mõtteid pensionireformi osas.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad