Eeva Talsi avaldab, kuidas ta pärast lapse sündi oma ideaalkaaluni jõudis

uudised.ee

Ansambli Curly Strings särasilmne lauljatar Eeva Talsi tunnistab, et ka tema oli pärast lapse sündi ülekilodega kimpus. 

Talsi sõnul on iga inimese elus mõni periood, kus ta tunneb ennast ebakindlana ja tema ei olnud selles osas erand. Ka lauljatar on olnud hädas oma kehakaaluga. Peale tütre Lilli sündi ei tahtnud kilod iseenesest kaduda ja naine teadis, et peab normaalkaalu jõudmise nimel pingutama. 

"Alustasin sellest, et kirjutasin paberile oma soovkaalu ja lisasin juurde, et olen juba praegu oma kehaga rahul. Iga päev, kui peeglisse vaatasin, sisendasin endale, et armastan ennast sellisena nagu olen," räägib ta.

"Mul on välja kujunenud kindel päevaplaan, kus on sees ka 40-minutiline treeningkava. Olen seda mitu nädalat iga päev jälginud ja tunne on imehea!"

Refereeritud Delfi Naistekast.

Kommentaarid puuduvad