Täna
04. aug
17...22
11...16
Homme
05. aug
18...23
10...16

Meelelahutus

Palju õnne! Lauluõpetaja Maiken lõpetas ülikooli: mingi etapp elus on jälle läbi!

Foto: Piret Räni/Õhtuleht
12:17 04. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Tänavuste koolilõpetajate sekka kuulub ka WAF kooli lauluõpetaja Maiken, kes omandas Tallinna Ülikoolis bakalaureusekraadi kutsepedagoogika erialal. Sama eriala lõpetas ka Maikeni hea sõber ja kolleeg Bert Pringi.

Maiken tõdeb, et tema jaoks kestsid õpingud planeeritust kauem. "Sisendasin endale, et ei pea lõpetama nominaalajaga - mul on tõesti palju tööd ja kõige suurem saavutus on see, et üldse lõpuni jõudsin. Kõik on võimalik, see on prioriteetide sättimise küsimus,” räägib Maiken.

"Õnneks leidsin tänu koroonale aega teha viimane spurt ja kirjutada valmis lõpueksam. Väga hea tunne, et kool lõpuks läbi on, ei ole pidevalt kuklas mõtet, et kodutöö tähtaeg pressib peale või eksam on tulemas,” rõõmustab ta. 

Maikeniga üheskoos lõpetas õpingud ka Bert Pringi. "Ma soovitan kõigile, et minge sõbraga koos kooli - palju lihtsam on asju arutada ja üksteist inspireerida, sest see on üks suur katsumus: kui kooli kõrvalt peab palju tööd tegema, on üpris keeruline aega planeerida."

Refereeritud Õhtulehest.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!