Täna
04. aug
17...22
11...16
Homme
05. aug
18...23
10...16

Meelelahutus

Südamlik foto! Lauljatar Tuuli Rand tänab kallimat: oleme käinud läbi tule ja vee

Foto: Delfi
12:36 04. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Lauljatar Tuuli Rand jagab sotsiaalmeedias romantilist fotot, mis pühendatud tema armastatule Stanislav Deriševile. 

Oled näinud mind kõige nõrgematel ja hapramatel hetkedel, kui olen kokku varisenud. Samas oleme ka koos palju võite vastu võtnud. Olen tänulik, et sa ei ole kohe esimese takistuse juures alla andnud ega põgenenud, vaid olnud kindel kui kalju ja toetanud mind alati kõiges ja jäänud mu kõrvale. Oleme ka riielnud ja maid jaganud, aga see kõik käib suhte ja elu juurde ning oleme ausad, see käib kõik õppimisprotsessi juurde," kirjutabTuuli. 

"Olen nii tänulik sulle, Stas! Tahangi, et terve maailm teaks sellest ja loodan, et te kõik olete leidnud juba või leiate enda kõrvale sama hea ja tugeva inimese, kellele te saate toetuda, kellega koos te saate õppida ja areneda, kes näitab teile teie enda juures kitsaskohti, mis vajavad veel parandamist ja tervendamist, käia läbi nii eluraskused, kui ka kogeda palju rõõmu, mis kaasneb iga suhtega."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuuli Rand (@windybeachofficial) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!