Saatejuht Ingrid Teesalu: mul on enda jaoks esimest korda aega

uudised.ee

Hiljaaegu kihlunud TV3 "Seitsmeste uudiste" saatejuht Ingrid Teesalu kolis oma tulevase kaasaga kokku ja tunnistab, et tänasel päeval on ta leidnud tasakaalu töö ja eraelu vahel. Karantiini ajal avastas telenägu enda jaoks ka uue hobi, milleks on potipõllumajandus.

Varakevadel kihlus Ingrid Uus-Meremaalt pärit sisekujundaja Keith Orchardiga. Pikalt kaugsuhtes olnud paar kolis lõpuks kokku ja rajas Tallinnasse ühise kodu.

Saatejuhi sõnul avastas ta karantiini ajal enda jaoks potipõllumajanduse, mis on tänaseks võtnud nii suured mõõtmed, et korteri rõdule on Ingridi kihlatu ehitanud uhke kasvuhoone. Mõttest panna lõpuks mulda viis aastat tagasi ostetud basiilikuseemned sai projekt, mis võttis enda alla viimsegi vaba pinna elamises, vahendab Naisteleht.
"Alguses ei võtnud tomat vedu, ent lõpuks vohas kõik. Kasvatasin taimi voodi kõrval, sest mujal polnud enam ruumi," räägib ta. Käest läks olukord ära alles siis, kui 40 toimatitaime kõrvale tekkis veel sama suur tšilliistandus. Praegu kasvab rõduaias veel kurk, maitsetaimed ja sealt leiab isegi tikripõõsa.

Refereeritud värskest Naistelehest.

 

Kommentaarid puuduvad