Täna
04. aug
17...22
11...16
Homme
05. aug
18...23
10...16

Meelelahutus

Synne Valtri annab koostöös Jesper Parvega välja raamatu: kõigest tuleb elus läbi minna

Foto: Erki Pärnaku/Õhtuleht
12:50 08. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Jesper Parve on juba mõnda aega oma kirjastuse alt andnud välja raamatuid, mis kannavad alapealkirja "Naine" ja "Mees". Esimeses on ilmunud üks, teises juba neli osa ning peagi näeb ilmavalgust ka "Naine 2", mille autoriks on Synne Valtri.

"Minu jaoks on ta Eesti üks ägedamaid naisi seetõttu, et tema tugevus ja tahe on teda läbi viinud nii paljudest jamadest, rasketest hetkedes ja ma ei ole kuulnud, et ta oleks hetkekski kuskil järele andnud," räägib Jesper videos, miks ta just Synnega otsustas koostööd teha.

"Eelkõige kirjutan sellest, mismoodi minna elust läbi niimoodi, et oleksid oma viimasel elupäeval väga õnnelik ja rahul kõige sellega, mis teinud oled. Kõigest tuleb elus läbi minna. Kõik, mis teeb haiget, see lihtsalt kasvatab," sõnab Synne. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!