Hendrik Sal-Saller: meelelahutus ei ole esimene asi, mida eksisteerimiseks vaja on

uudised.ee

Mitmed muusikud avaldasid eriolukorra ajal pahameelt, et ära jäänud kontsertide tõttu jäid nad sissetulekuta. Smilersi solist Hendrik Sal-Saller tõdes aga, et nende bänd virisemisega kaasa ei läinud.

"See uskumatu kiun, mis meie alal lahti läks, oli täiesti käsitlematu. Ma ei liitu sellega absoluutselt. Inimesed peavad aru saama, et meelelahutus ei ole see esimene asi, mida inimesel igapäevaseks eksisteerimiseks tarvis on," ütles Sal-Saller "Vikerhommikus".

Sal-Salleri meelest ei ole ühtlasi mõtet vinguda ärajäänud kontsertide ja rahade üle. "Kui sa kirjutad näiteks sotsiaalmeediasse, et oi nüüd mul jäi 40 keikat tegemata, siis tekib küsimus, et kas sa teedki iga kuu 40 keikat? Kui sa teed iga kuu 40 keikat, siis kuidas sul ei ole võimalik järgmine kuu näiteks ilma nendeta elada?" ütles Sal-Saller.

Muusiku sõnul tulebki valmis olla ka tagasilöökideks. "Ma olen harjunud terve oma elu elama nii, et ma ei tea tegelikult, mis toimub. Ma olen avatud kõigele, mis tuleb ja loomulikult mu kalender täitub mingil määral," tõdes ta.

Kommentaarid puuduvad