Galerii! Mart Sander ja Raivo Suviste alustavad uue sarjaga „Naiste sõda“

uudised.ee

Multitalent Mart Sanderi ja teleprodutsent Raivo Suviste koostöös on algamas uue ajaloolise draamasarja „Naiste sõda“ võtted. Tegemist on Go3 originaalsarjaga, mis jõuab ka TV3 eetrisse.

Ajaloolise draamasarja „Naiste sõda“ autor, stsenarist, režissöör ja kostüümikunstnik on Mart Sander. Sarja toodab teleproduktsioonifirma BEC ning produtsent on Raivo Suviste. „Tegemist on väga professionaalse meeskonnaga ning see tähendab vaatajate jaoks vaid parimat. „Naiste sõjas“ saab olema põnevust, actionit, romantikat, kuid loomulikult ka poliitikat ja ajalugu ning suurepäraseid näitlejatöid,“ kirjeldab TV3 programmijuht Raimo Kummer. Kummeri sõnul toimuvad uue sarja võtted juulis ja augustis ning juba sügisel võib seda näha Go3 platvormil, TV3 eetrisse jõuab „Naiste sõda“ aga tuleval aastal.


Foto: TV3

Go3 originaalsari „Naiste sõda“ algab sealt, kus lõppes parima Eesti telesarja EFTAga pärjatud draamasari „Litsid“. Eesti pinnale jõuab sõda, mis hävitab senise maailma, kuid õudustest hoolimata üritavad inimesed olla õnnelikud - noored naised armuvad, soovides olla kaunid ja armastatud, kuid sõda teeb neist sõdurid, kelle kätes on sageli ka Eesti saatus. Buduaaridest ja magamistubadest saavad lahinguväljad, kus kohtuvad spioonid, reeturid ja kangelased. Proua Kuke härrasteklubisse satuvad mitmed ajaloolised tegelased – Kristjan Palusalu, Georg Ots, Raimond Valgre; lisaks kurikuulsad poliitikud, reeturid ja spioonid. Tagasivaadetes saab näha ka sõjaeelseid päevi, mil Tallinnas käis neidude südameid murdmas 21-aastane tulevane USA president John F. Kennedy ning maailmakuulus kirjanik ja M16 agent Graham Greene. Kogu rahvast raputavad punaterror, juuniküüditamine ja Tallinna kaitselahingud põimuvad ka sarja sündmustega.

[gallery ids="374388,374389,374390,374391,374392,374393,374394"]

Kommentaarid puuduvad