Video! Brigitte Susanne Hunt on “heade tüdrukutega” ära leppinud

uudised.ee

Möödunud aastal lahvatanud skandaal Brigitte Susanne Hundi ja "heade tüdrukute" vahel on tänaseks raugenud ja naised on ära leppinud.

„Brigitte Susanne Hunt on endast jätnud mulje kui jube kõvast sekspommist, kes millegi ees risti ette ei löö, ja nüüd keerab sellise käki kokku! Tema ei julge lavale tulla, sest ei tea, mida teised arvata võivad! Uskumatu!“ pahandas Anu Saagim 2018. aasta oktoobris.

Stand-up-komöödias „Head tüdrukud nii ei tee“ pidi algselt lavale astuma kolm naist – Anu Saagim, nelja lapse ema alias "aastaema" Liina Pulges ja toona Power Hit Radio saatejuht Brigitte Susanne Hunt. 

Kõigi üllatuseks hüppas Brigitte aga viimasel hetkel alt öeldes, et ta ei ole nii suureks avalikuks projektiks valmis. Saagimile selline asi ei meeldinud ja kiirelt hakati Brigittele asemikku otsima, kelleks sai Kethi Uibomägi. "Etenduse ära jätmine, ühe argpüksi pärast, ei tulnud kõne allagi," põrutas Saagim toona.

Tänaseks on naised ära leppinud. Brigitte tunnistab, et kaks aastat tagasi polnud ta tõepoolest veel nii suureks intiimpesu pesemiseks avalikkuse ees valmis, kuid täna on.

Kuna Kethi Uibomägi ühineb juuli lõpus ühe põneva teleprojektiga, siis asendab teda juba 31. juulil Laulasmaal toimuval vestlusõhtul Brigitte. 

Kommentaarid puuduvad