Brigitte Susanne Hunt jäi sõbranna peokutsest ilma: noh, oli siis lahe vä?

uudised.ee

Kaks nädalat tagasi korraldati beebiblogijale Kristina Pärtelpojale tüdrukuteõhtu, mis oli tulevase pruudi jaoks täielik üllatus. Fännidele jaoks aga oli ootamatu see, et peolt puudus Pärtelpoja sõbranna Brigitte Susanne Hunt, kes oli ka ise üllatunud sellest, et teda polnud kutsutud.

Hunt tõstatas teema oma uues blogis. "Sul oli pruudipidu... I wasn't f***ing invited," lärmab raadiohääl uues videos.

"Kas mina korraldasin? Ma läksin oma lapsele järgi ja järsku olin Viirelaiul," selgitab Pärtelpoeg, kelle tüdrukuteõhtu korraldajaks oli tuntud blogija Mallukas. Peoliste hulgas oli veel mitmeid sotsiaalmeediast tuntuid pruudi sõbrannasid.

"Mallukas! Ma käisin su sünnipäeval, me oleme sõbrannad, sa näed, et me oleme Kristinaga sõbrannad, aga noh, oli siis lahe vä?" pärib Hunt. "See oli väga tore pidu," meenutab Pärtelpoeg videos ning kirjeldab, kuidas nad sõbrannadega viina jõid.

"Brigitte paneb mulle puid, et teda pole kutsutud, aga veame kihla, et kui teda oleks kutsutud, siis ta poleks niikuinii tulnud, sest ta pole käinud mitu aastat minu sünnipäevadel, gender reveal peol (lapse soo avalikustamisel), sul oli mitu pidu..." meenutab Pärtelpoeg.

Kommentaarid puuduvad