Pardiralli tuleb tänavu telesaatena

uudised.ee

Vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks raha koguv heategevuslik Pardiralli toimub sel aastal teistmoodi - telesaatena augusti lõpus.

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu kõneisik Märt Avandi rääkis "Ringvaates", et kui tavapäraselt on toimunud Pardiralli juuni alguses, siis sel aastal lükkus see koroonaviiruse tõttu augusti lõppu. 

"Pardiralli finaalpäev, kus pardid vette lastakse, on meil alati olnud väga suur sündmus ja väga rahvarohke sündmus - seal on olnud koos hinnanguliselt 3000 kuni 4000 inimest ja seda me ei saa lubada. Seetõttu otsustasime teha seda telesaatena ja ERR tuli meile kohe suurelt vastu, nii et toimub see 30. augustil ja telesaatena," rääkis Avandi.

Artikkel refereeritud portaalist ERR.

Kommentaarid puuduvad