Homme
29. sept
14...17
7...14
Ülehomme
30. sept
14...18
6...14

Meelelahutus

Nostalgiaklõps! Madli Vilsar meenutab fotoga aegu, mil ta oma kehaga rahul ei olnud

Foto: Stanislav Moškov/Õhtuleht
15:21 04. august 2020
Autor: uudised.ee

Endine modell ja telenägu Madli Vilsar avaldas sotsiaalmeedias pildi, kus ta näeb imepeenike välja, aga nagu ta ise avaldab, ei olnud ta ka siis oma kehaga rahul.

"Jäin vanu pilte vaatama ja jälle oli see hetk, et ma olin pärast võistlust paar kilo juurde võtnud ja kuidas ma kartsin ja häbenesin seda pildistamist. Õnneks stilist Maarja suutis mind paremini tundma panna ja Ardo tegi ilusad pildid," meenutas Madli.

"Aga mõeldes praegu sellele, saan ma täiesti aru, miks inimesed pelgavad kaamera ees olla. Paljudele on mõistetamatu, et isegi kui inimene sulle visuaalselt "vormis" on, siis sa ei tea, kuidas see inimene ennast päriselt tunneb. Isegi tippklassi modellid nutavad oma suuruse pärast, seega ei ole see häbiasi omada erinevaid endaga riius olevaid emotsioone."

"Sellegipoolest, me oleme, kes me oleme, ja kas sina tahad vaadata aastaid hiljem jälle tagasi piltidele, et appi, mida ma põdesin. Ära lase enda ajul endaga vingerpussi mängida ja võtta ära see hetkes elamise nauding. Nüüd varsti tulevad viimased rannailmad ja ma loodan, et bikiinid ja trikood lähevad selga ja rannas nauditakse ja luuakse unustamatuid mälestusi, sellest üürikesest Eesti suvest," julgustas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jäin vanu pilte vaatama ja jälle oli see hetk, et ma olin pärast võistlust paar kilo juurde võtnud ja kuidas ma kartsin ja häbenesin seda pildistamist. Õnneks stilist Maarja suutis mind paremini tundma panna ja Ardo tegi ilusad pildid. Aga mõeldes praegu sellele, saan ma täiesti aru, miks inimesed pelgavad kaamera ees olla. Paljudele on mõistetamatu, et isegi kui inimene sulle visuaalselt “vormis” on siis sa ei tea, kuidas see inimene ennast päriselt tunneb. Isegi tippklassi modellid nutavad oma suuruse pärast, seega ei ole see häbiasi omada erinevaid endaga riius olevaid emotsioone. Sellegipoolest, me oleme kes me oleme, ja kas sina tahad vaadata aastaid hiljem jälle tagasi piltidele, et appi mida ma põdesin. Ära lase enda ajul endaga vingerpussi mängida ja võtta ära see hetkes elamise nauding. Nüüd varsti tulevad viimased rannailmad ja ma loodan, et bikiinid ja trikood lähevad selga ja rannas nauditakse ja luuakse unustamatuid mälestusi, sellest üürikesest Eesti suvest. I dare you! I dare you to be unapologetically you. ????????????

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!