Hedvig Hanson töökaotusest: võtsin asja filosoofiliselt – miski siin elus polegi kindel

uudised.ee

"Kui elu surub su vahel põlvili, on seal kaks head perspektiivi. Ühtpidi kasvatab see alandlikkust, teistpidi on seal alati võimalused püsti tõusmiseks. Iga kord uue kogemusega," mõtiskleb Hedvig Hanson. Tema enda elu on neil päevil uutest kogemustest tulvil.

Nagu ka teisi artiste, tabas Hedvigit koroonaperioodil töökaotus: "Aga see ei olnud mulle šokk. Olen viimastel aastatel nagunii vähem esinenud. Võtsin asja filosoofiliselt – miski siin elus polegi kindel."

Keskikka jõudes alustatakse tihti uute asjadega, aga uus algus ei tähenda praegusel ajahetkel Hedvigi jaoks uut suhet: "Pean ütlema, et naudin üksindust. Ma ei torma praegu uude suhtesse, kindlasti mitte ei otsiks ma kaaslast tutvumisportaalidest. Pööraste armumiste aeg on läbi," on naine asjad enda jaoks selgeks mõelnud.

Hedvig on ühtlasi seda meelt, et võimaliku teise koroonalaine ajal oleks vale tervet ühiskonda taas karantiini panna. "See mõjub psüühikale laastavalt. Isoleerima peaks nõrgema immuunsuse ja raskete haigustega inimesed!"

Artikkel refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad