Homme
29. sept
14...17
7...14
Ülehomme
30. sept
14...18
6...14

Meelelahutus

Marilyn Kerro: ma ei õpeta oma lapsi kartma elu

Foto: Rauno Volmar/Delfi
13:05 11. august 2020
Autor: uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro jagas sotsiaalmeedias armsat pilti pisitütrega, mida saatis mõtlemapanev tekst.

"Ühel päeval olin lastega õues, oli ilus ilm kuni hakkas sadama vihma. Minu esimene reaktsioon oli korjata mänguasjad ning tegeleda lastega edasi toas. Kaiusele see idee ei meeldinud," kirjutab Kerro.

"Hetkega meenus mulle ütlus, mida on Bob Marley kunagi öelnud: "Sa ütlesid, et armastad soojust kuid kui paistab päike, otsid Sa varju. Kui sajab vihma kasutad Sa vihmavarju. Kui tuleb tuul, sulged kõik aknad. Sellepärast kardangi kui ütled, et mind armastad." Sellel päeval mängisime õues pikemalt edasi, sain aru, et ma ei õpeta oma lapsi kartma elu, olla siin ja praegu. Iga hetk suudab õpetada palju, tihti just pisiasjad ning hetked," lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Kerro Official Page (@meccamarilynkerro) on


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!