Katri Palm oma bikiinibrändist: tegelen sellega iga sekund ja iga päev

uudised.ee

Sisulooja Katri Kats, kes enim tuntud eksootiliste puhkuspiltide poolest, mis lõpuks koos oma elukaaslase Juhani Särglepa abil raha teenima hakkasid, on sukeldunud nüüd elustiilisärisse. Nimelt on viimased paar aastat kulunud Katril oma bikiinibrändi Kiss'n'Thrill käima tõmbamiseks.

„Ma kandsin kogu aeg hästi palju bikiine. Alguses muidugi tellisin ja ostsin ise, aga mingil hetkel hakkasid tekkima koostööd. Kuid tihti oli probleem, et mul ei tekkinud kordagi emotsiooni, et „oh, see olen täiega mina!” Juss (Juhani Särglepa hüüdnimi - toim.) ütles, et mis sa jamad, tee ise midagi,” meenutab neiu, kuidas oma brändi loomise mõte idanema hakkas.

Oma firma käima lükkamine polnud aga sugugi kerge ja lisaks puudulikule eelarvele oli naise ümber ka inimesi, kes kõigutasid tema enesekindlust. „Ma teadsin, mida teen, aga kuna nii paljud inimesed kahtlesid minus ja kirjutati jumal teab mis artikleid, siis see korraks tõmbas tahtmise tunnet alla. Aga sellest peab mööda vaatama. Sain aru, et pean ennast kokku võtma ega tohi lasta end teistel mõjutada,” räägib Katri Kats.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad