TV3 sügise suurüllatajaks on „Maskis laulja“ uus hooaeg!

uudised.ee

Kevadel terve Eestimaa südamed võitnud suurejooneline teleshow „Maskis laulja“ vaimustab vaatajaid ka TV3 uuel sügishooajal, mis köidab nii uute saadete-sarjade kui ka tuttavate telelemmikutega.

Juba septembrikuus alustava TV3 värske sügisprogrammi uhkeimaks show´ks saab „Maskis laulja“ teine hooaeg, mis TV3 programmijuhi Raimo Kummeri sõnul kinnitusel on eelmisest veelgi põnevam. „Rõõm on tõdeda, et „Maskis laulja“ uue hooaja ettevalmistused on lõpusirgel ning kümme väga ägedat ja üllatavat staari on peagi maskeerituna valmis vaatajate ette astuma. Kõik karakterid, kostüümid ja maskid on sügishooajal uued ning ka seekord teeme kõik võimaliku, et osaliste isikuid saladuses hoida – eks ole ju teada, et maskisaatega seotu on telesügise kõige paremini hoitud saladus!“

Raimo Kummer tunneb heameelt, et „Maskis laulja“ avahooaeg sai kevadel kiiresti televaatajate lemmikuks ning on kindel, et see köidab rahvast nüüdki: „Värskust, põnevust ja vaimustavaid esitusi on oodata ka sügisel. Saadet toodab absoluutne tipptiim ehk teleproduktsioonifirma RUUT, mis tähendab, et üheski nüansis järele ei anta ning tehakse kõik selleks, et pakkuda pühapäevaõhtuti parimat meelelahutust, mis üldse olla saab,“ selgitab Kummer.    

Lisaks „Maskis lauljale“ on TV3 sügishooajas veel palju põnevat. Uue autorisaatega „Märgatud Eestis“ alustab Taavi Libe; riiki vapustanud mõrvalugude taaslavastusi näeb uues sarjas „Eesti krimilood“; kõigi lemmikud Kristjan Jõekalda ja Teet Margna jätkavad heatujusaatega „Kaks kanget LIVE“; hõrgud maitsed ja staaridest hobikokad ootavad Joel Ostrati õhtusöögisaates; romantika ja intriigid keerlevad „Rannamaja“ pöörase suhte-tõsielusarja uues suveseikluses; värvikaid tegelasi lisandub „Padjaklubi“ uutesse osadesse; huumorit ja närvikõdi toob „Kättemaksukontori“ 24.hooaeg; jätkuvad „Laser“, „Tallinna kodanikud“, „Sotid selgeks“, „Võimalik vaid Venemaal“, „Suletud uste taga“, „Suur lotokolmapäev: Rooside sõda“; taas jõuab ekraanile „Kirgede torm“ ning varuks on veelgi üllatusi. Loomulikult teevad ka sügisel päevasündmustest kokkuvõtte „Seitsmesed uudised“, millele argiõhtuti järgneb „Duubel“.

TV3 uus sügishooaeg alustab juba 31.augustil!

 

Kevadel terve Eestimaa südamed võitnud suurejooneline teleshow „Maskis laulja“ vaimustab vaatajaid ka TV3 uuel sügishooajal, mis köidab nii uute saadete-sarjade kui ka tuttavate telelemmikutega.

Juba septembrikuus alustava TV3 värske sügisprogrammi uhkeimaks show´ks saab „Maskis laulja“ teine hooaeg, mis TV3 programmijuhi Raimo Kummeri sõnul kinnitusel on eelmisest veelgi põnevam. „Rõõm on tõdeda, et „Maskis laulja“ uue hooaja ettevalmistused on lõpusirgel ning kümme väga ägedat ja üllatavat staari on peagi maskeerituna valmis vaatajate ette astuma. Kõik karakterid, kostüümid ja maskid on sügishooajal uued ning ka seekord teeme kõik võimaliku, et osaliste isikuid saladuses hoida – eks ole ju teada, et maskisaatega seotu on telesügise kõige paremini hoitud saladus!“

Raimo Kummer tunneb heameelt, et „Maskis laulja“ avahooaeg sai kevadel kiiresti televaatajate lemmikuks ning on kindel, et see köidab rahvast nüüdki: „Värskust, põnevust ja vaimustavaid esitusi on oodata ka sügisel. Saadet toodab absoluutne tipptiim ehk teleproduktsioonifirma RUUT, mis tähendab, et üheski nüansis järele ei anta ning tehakse kõik selleks, et pakkuda pühapäevaõhtuti parimat meelelahutust, mis üldse olla saab,“ selgitab Kummer.    

Lisaks „Maskis lauljale“ on TV3 sügishooajas veel palju põnevat. Uue autorisaatega „Märgatud Eestis“ alustab Taavi Libe; riiki vapustanud mõrvalugude taaslavastusi näeb uues sarjas „Eesti krimilood“; kõigi lemmikud Kristjan Jõekalda ja Teet Margna jätkavad heatujusaatega „Kaks kanget LIVE“; hõrgud maitsed ja staaridest hobikokad ootavad Joel Ostrati õhtusöögisaates; romantika ja intriigid keerlevad „Rannamaja“ pöörase suhte-tõsielusarja uues suveseikluses; värvikaid tegelasi lisandub „Padjaklubi“ uutesse osadesse; huumorit ja närvikõdi toob „Kättemaksukontori“ 24.hooaeg; jätkuvad „Laser“, „Tallinna kodanikud“, „Sotid selgeks“, „Võimalik vaid Venemaal“, „Suletud uste taga“, „Suur lotokolmapäev: Rooside sõda“; taas jõuab ekraanile „Kirgede torm“ ning varuks on veelgi üllatusi. Loomulikult teevad ka sügisel päevasündmustest kokkuvõtte „Seitsmesed uudised“, millele argiõhtuti järgneb „Duubel“.

TV3 uus sügishooaeg alustab juba 31.augustil!

 

Kommentaarid puuduvad