Homme
29. sept
14...17
7...14
Ülehomme
30. sept
14...18
6...14

Meelelahutus

5MIINUST uue hiti esitluse tõmbavad käima kopterilend, hobused ja Patarei!

Foto: Pressimaterjal
15:54 13. august 2020
Autor: uudised.ee

Täna õhtul üllatab „Suvine Duubel“ vaatajaid erisaatega, mille valmimisel osaleb räpipunt 5MIINUST, kes ühtlasi esitleb saates ka oma uut lugu „Loodus ja hobused“.

„Suvise Duubli“ erisaates osaleb kogu 5MINUSE punt: Estoni Kohver, Venelane, Põhja-Korea, Päevakoer ja Lancelot. Igaühel on oma roll, olgu selleks siis saatejuhi, reporteri või ajutise vaatleja oma. Närve kõditab kopterilend, kuhu Venelane kutsub kaasa ka Liis Lusmäe; Veskimetsa Ratsakeskuses teevad hobustega tutvust Päevakoer, Põhja-Korea ja Lancelot; oluline paik saab olema Patarei Merekindlus, kus 19.09 toimub 5MIINUSE sünnipäevakontsert, mille kohta jagab infot ka saatejuht Estoni Kohver. 

Erisaate üks tähthetki on aga uue loo „Loodus ja hobused“ esitlus.

„Suvise Duubli“ erisaade räpipundiga 5MIINUST alustab TV3s täna kell 19.30.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Loodus ja hobused 23:23 13. august 2020
Tõsine respekt nii loo enda kui video produktsiooni eest! Sisuliselt perfektne kombo, mille võlu peitub detailides (sõnad, refrään, biit, folgilik kidra ja viiul, videos iga sekund otsast lõpuni läbi mõeldud, riietus-kostüümid-ajastu-keskkond, pilgud majakale, kus tiksub kirss tordil Sal-Saller jne). Ühesõnaga kvaliteet kuubis! Komm lisatud pärast ca 20 järjestikust kuulamist-vaatamist mitte just suurima räpi/hip-hopi austaja poolt :)