Viis vinget fakti maadluskomöödia “Perekonnatüli” telgitagustest

uudised.ee

Sportlik koomiline biograafia “Perekonnatüli” jõudis maailma kinolinadele 2019. aastal.

Film põhineb 2012. aasta Max Fisheri dokumentaalil “The Wrestlers: Fighting with my Family”. Loo keskmes on õde ja vend: Inglise elukutseline maadleja Paige, kes WWE (World Wrestling Entertainment) maailma tõusuteel on, ning Zak Zodiac, kes samasuguse edu jahil on.

Stephen Merchanti lavastatud linateoses astuvad õvedena üles Florence Pugh ja Jack Lowden, samuti kohtab ekraanil staare nagu “Troonide mängu” Lena Headey, multitalent Dwayne “The Rock” Johnson, Vince Vaughn (“Jurassic Park”) ja Nick Frost.

Et juba sel pühapäeval, 16. augustil kell 21.00 jõuab “Perekonnatüli” TV3 Film kanalile, kaevusime filmi telgitagustesse ja jagame nüüd huvitavamaid seiku leitust teiega!

 

  1. Maadlejate perekond (üheainsa erandiga) – Knightide perekonnal on tegelikult veel üks võsu, keda filmis ei näidatud. Küll aga mainiti teda põgusalt dokumentaalis, millel film põhineb. Naine on ainus Knightide perekonnaliige, kes ei ole elukutselt maadleja. Huvitaval kombel on ta ametilt hambaarst! 

 

  1. Tõeline hunt Kriimsilm! – Tuleb välja, et “The Rock” ei ole ainus näitlev maadleja, kes filmis kaasa teeb. “Perekonnatülis” astub üles ka Zak Knight ise, ent mitte Zak Zodiaci, vaid nn gängileitnandina.

 

  1. Karjääri enneaegne lõpp – 2018. aasta 9. aprillil oli Paige sunnitud maadlejaameti maha panema, olles kõigest 25-aastane. Matšil Sasha Banksiga 2017. aasta detsembris sai maadlejanna viga, mis süvendas ta eelneval aastal saadud kaelavigastust. 

 

  1. Tihe koostöö – Lisaks mainekale maadlejakarjäärile on Dwayne Johnson näitlejana kaasa teinud lugematus arvus filmides. Sealhulgas on ta varasemalt koos töötanud ka “Perekonnatüli” staaridega nagu Vince Vaughn (2005. aasta “Be Cool” – tlk. “Be cool, Chili Palmer on tagasi!”) ja režissöör Stephen Merchant (“Hambahaldjas”; 2010).

 

  1. Sündinud maadlema – Paljud maadlejad kelgivad, et see sport on neil veres ja nad on sündinud maadlema. Paige Knight on aga üks väheseid inimesi, kelle kohta see päriselt paika peab. Nimelt osales tema ema Julia (esinejanimega Sweet Saraya – tlk. Magus Saraya) maadlusmatšil, kui oli 7. kuud Paige’iga rase. Milline naine!

Kommentaarid puuduvad