Evelin Ilves pakib kohvreid: aga ma tulen tagasi!

uudisedee

Evelin Ilves pakib kohvreid ja suundub armsaks saanud Hiiumaalt tagasi mandrile, et jätkata septembrist tööd Tallinna Keskhaiglas. Kuna reisimine on viiruseohu tõttu raskendatud, soovitab Ilves kõigil reisihimulistel suunduda vananaistesuve nautima hoopis Eestimaa saartele.

"Sel aastal on kõik teisiti. Reisimine muutub sügise edenedes üha ebatõenäolisemaks ning võib-olla juhtub nüüd ime ning me oma inimesed avastavad lõpuks, et meie oma saartel on peaaegu sama mõnus kui mõnel Vahemere saarel," soovitab Evelin.

"Mina pean sel aastal küll 31. augustil on kohvri Hiiumaal kokku pakkima, et septembrist juba Tallinnas Keskhaiglas tööd jätkata, aga nädalavahetustel putkan kindlasti Hiiumaale tagasi. Varasem kogemus ütleb, et kontrast sügisese pealinna ja armsa inglite saare ilma vahel on sama suur kui naastes Tallinnasse mõnelt Kreeka saarelt. Kes ei usu, proovige järele. Vananaiste suvi Hiiumaal võtab kõik külalised kaunisti oma sooja embusesse… Juba tunnen selgesti, et midagi minust jääbki siia ja see on nii hea."

Refereeritud Toidutarest.

Kommentaarid puuduvad