Grammy nominent Apparat esineb live-bändiga Tallinnas

uudised.ee

Tulevase aasta sügisel esineb Tallinnas üks elektroonilise muusika juhtfiguure Apparat, kes on eelkõige tuntud populaarsele telesarjale "Dark" filmimuusika loomise poolest. Apparat esineb Eestis esimest korda live-bändiga. Varem on artist esinenud PÖFF-il sooloartistina.

Ligi kaks aastakümmet on Sascha Ring olnud üks elektroonilise muusika määravaid eestvedajaid. Apparatina on ta põhjalikult uurinud programmeeritud helide ja analooginstrumentide põimimist.

Apparati uus album, mis on esimene väljaanne pärast 2013. aasta Krieg und Friedenit, on ülev ja delikaatne, leides ülevust väikestes asjades ja ootamatutes keerdkäikudes, mis ühendab muusikalised killud omavahel kokku. Nagu varasemad albumid, on ka uus väljaanne Sascha Ringi ja tšellist Philipp Thimmi koostöö tulemus ning plaadil saab kuulda ka trombooni, trompetit ja saksofoni, harfi, kontrabassi ja muid keelpille. Kahtlemata on see Sascha Ringi seni parim töö.

Apparat esineb 4.septembril 2021 Tallinnas Helitehases. Piletid on müügil Ticketeris.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad