Marta Vaariku keskkonnasõbralik harjumus on kandunud üle tervele perele

uudised.ee

Kunstnik Marta Vaarik näitas "Ringvaates" oma parimaid leide, mis pärinevad taaskasutuspoodidest.

Vaariku sõnul eelistab ta taaskasutuspoodide kaupa just seetõttu, et siis langeb ära võimalus, et keegi tänaval samasuguse kleidiga vastu jalutab.  "Mulle ei meeldi ka kiirmood," tõdes ta ja mainis, et on ka selline inimene, et kui ta paneb valed riided selga, siis peab koju tagasi minema ja riideid vahetama. "Lihtsalt nii ebamugav on olla."

"Mul on nii hästi läinud, et terve pere on seda usku," ütles Vaarik ja kinnitas, et kogu tema pere käib taaskasutuspoodides. "Kui mul on liiga palju riideid koju tekkinud, siis ma panen need omakorda suurde musta prügikotti ja viin kaltsukasse tagasi."

Refereeritud ERR Menu'st.

Kommentaarid puuduvad