“Rannamaja” tüdrukutel läks uue pidulisega teravaks ütlemiseks

uudised.ee

“Rannamaja” uue hooaja neljandas osas, mis on juba nähtav Go3 platvormil, alandavad saates osalevad Helena Klaar, Viktoria Martinson ja Hanna Pärtel peole tulnud tüdrukut, kes ei nõustunud end kaamera ees pesuväele võtma.

Lugu saab alguse hetkest, mil purjus neidudel tekib idee, et külalised ja majas elavad poisid võiksid nende vaid bikiinidega kaetud kehadelt shotte teha. 

Tüdrukutele hakkab vastu üks peole tulnud neiu, kes ei soovi seda teha. "Miks sa ei julgenud meie pealt võtta shotte?" uurib Viktoria.

"Sest ma tahan, et mul oleks pärast seda saadet Eestis tulevikku ka," selgitas peole tulnud neiu. Selline vastus silmnähtavalt ärritab neid. "Kas sa arvad, et meil ei ole mingit tulevikku?" küsib pahane Hanna.

Naiste tülile valab õli tulle ka Oskar, kes hakkab peoliselt pärima, et miks ta peole üldse tuli. "Sa tahad kuulsust!" kriiskavad "Rannamaja" tüdrukud. "Sa ei taha seda lakkumist kuulsust, vaid sa tahad seda lihtsalt kuulsust," kriiskab Helena vahele.

"Sa oled nagu nii t*ss! Sa oled nii t*ss, et sa ei julgenud pesuväele võtta," muutus Viktoria aina vihasemaks.

Vaata "Rannamaja" neljandat kõmulist episoodi SIIT!

 

Kommentaarid puuduvad