Sander Rebane septembris ei joo: võiksime olla vabamad ja julgemad ilma stiimulita

uudised.ee

Septembrikuus sai taas alguse igaaastane kampaania "Septembris ei joo", millega kutsutakse inimesi üles oma alkoholitarvitamist vähendama. Sel aastal on kampaania eestkõneleja näitleja Sander Rebane.

"Tänapäeval näitlejad enam ei joo ammu," rääkis Rebane R2 raadiosaates "Hommik!". Alkoholi tarbimise asemel teevad näitlejad nüüd Rebase sõnul näiteks sporti. 

Rebane lisas, et karskus on hea viis iseennast distsiplineerida. "Ükskõik missuguse distsipliini sa ette võtad, sul tekib meeletult palju eneseusku, mis igas mõttes mõjutab su igapäevaelu väga toredalt. Alkoholiga on see, et sul tekib energiat palju rohkem, sa magad palju paremini… Minul otseselt seda probleemi ei ole olnud, aga paljudel inimestel kaovad ka lisakilod," rääkis Rebane.

Ka kainena peol käimine on Rebase sõnul karsklasena väga huvitav ja humoorikas kogemus. "Võib olla see probleemi alge ongi sinna kirutatud, et me arvame, et meil on vaja seda stiimulit selleks, et lõõgastuda, vabaneda, olla vabam, olla julgem, aga tegelikult võiks selle leida ka ilma stiimulita," nentis Rebane.

Kommentaarid puuduvad