Avalik vabandus “Rannamaja” tüdrukutelt: kui nii käitume, polegi meil tulevikku

uudised.ee

Eile ilmus lugu, millega "Rannamaja" teise hooaja neiud neljandas episoodis hakkama saavad. Nimelt nahutasid nad vägagi vulgaarse sõnavõtuga üht pidulist, kes keeldus kaamera ees end riidest lahti võtma. Selle tõttu on nüüd vabandanud nii Viktoria Martinson kui Helena Klaar.

"Rannamaja" teise hooaja osaline Viktoria Martinson saatis teisipäeva õhtul Kroonika toimetusele avaliku vabanduse enda käitumise kohta. Avaldame vabanduse täies mahus ja muutmata kujul:

"Täna (eile) ilmus Kroonikas uudis meie väga halvast käitumisest Rannamaja neljandas episoodis. Tahaksime ka selle peale veelkord vabandada kõikide ees, kellele me oma käitumisega haiget tegime."

"Oleme vabandanud ka otse ja isiklikult selle tüdruku ees, kellega inetult käitusime. Vaatajate jaoks pole neid sündmusi veel olnud, aga edasistest episoodidest saab ka näha, kuidas me oma nõmeduste analüüsimisega juba suvel võtete ajal tegelesime."

"Mis puudutab mõnd hiljutist sotsmeedia postitust, siis Helena on väga emotsionaalne ja talle läks hinge saatest taas kord kuuldud kommentaar, et peale "Rannamaja" ei pruugi enam elu olla. Järele mõeldes oleme muidugi kõik seisukohal, et kui niimoodi käituda, ega siis olegi. See kõik on meile väga suur elu õppetund."

"Veelkord. Palume vabandust! Me ei luba, et me ei tee edaspidi ühtegi pahandust, aga katsume teised inimesed neist välja jätta."

Kirjale kirjutasid alla kõik kolm "Rannamaja" neiut Viktoria, Helena ja Hanna.

 

 

Kommentaarid puuduvad