Malluka abikaasa Kardo lahutusest: üritasin teda rahustada ja kuidagi ikka läbi rääkida

uudised.ee

Eile üllatas Eesti tuntuim blogija Mallukas ehk Mariann Treimann oma fänne lahutusuudisega. 

Marianni viis aastat kestnud abielu oma kolme lapse isa Kardoga on läbi saanud.

"Me tegelesime kahjuks lihtsalt liiga pikki aastaid mitte tülitsemisega, millest ma siin blogiski suure suuga rääkinud olen, aga ma ei saanud ise aru, et mitte tülitsemine tuleb lihtsalt meievaheliste teemade ignoreerimisest ja probleemide vältimisest. Ja nii juhtuski, et enne, kui ma isegi aru sain, olid aastad möödas ja kõik need tunded hakkasid mul juba viiel erineval moel üle ääre ajama," kirjutab Mallukas oma blogis.

Kroonikale antud kommentaaris tunnistab Marianni kaasa Kardo, et üritas küll alguses abielu päästa, kuid mõistis peagi, et muuta pole enam midagi. "Üritasin teda rahustada ja kuidagi ikka läbi rääkida, et äkki me ikka ei lähe lahku, aga mida aeg edasi läks, seda rohkem sain aru, te vist tagasiteed enam pole."

"Seitsmestel" õnnetus mõned aastad tagasi Marianni ja Kardo muinasjutulisest pulmapäevast osa saada. Vaata ja meenuta, milline oli noorpaari elu kõige õnnelikum päev.

Kommentaarid puuduvad