PÖFF laieneb üle terve Eesti

uudised.ee

Esimest korda saab Pimedate Ööde filmifestivali külastada igas Eestimaa nurgas, kuhu ulatub internet. 

13.–29. novembrini toimuv festival leiab aset kombineeritud kujul – filme saab vaadata nii kinodes kui virtuaalselt. 

Kinosaalid avatakse endiselt Tallinnas ja Tartus, samuti Ida-Virumaal, kus toimub PÖFFi kõrvalfestival Kinoff. Virtuaalne programm jõuab vaatajani maailma üheks turvalisemaks peetava veebiplatvormi Shift72 vahendusel, mida on kasutanud ka Cannes´i, Kopenhaageni ja Melbourne´i filmifestival. 

Me teeme kõik, mis meie võimuses, et filmid linastuksid seal, kus on nende õige koht – suurel ekraanil, ja siia tuleks nii palju filmitegijaid kui võimalik, aga viimane sõna on öelda koroonaviirusel ja terviseametil – järgime juhtnööre väga täpselt,” ütles PÖFFi juht Tiina Lokk. 

Festival rakendab kõiki ohutusreegleid, sealhulgas varustatakse seanssidele tulijad tasuta maskidega. 

Programmi esimesed filmid avalikustab PÖFF septembri teises pooles. Debüütfilmide võistlusprogrammi piletite eelmüük algab 16. oktoobril, põhivõistlusprogrammi piletite eelmüük 23. oktoobril. Kogu programmi pileteid saab osta 6. novembrist. 

Pimedate Ööde filmifestival leiab aset 24. korda. Festivali esitlevad Elisa, Nordic Hotel Forum ja Toyota.

PÖFFi kodulehekülg: https://poff.ee.

Kommentaarid puuduvad