Audit paljastas tõe! Kui palju teenis Kristi Loigo “Kodutunde” eest?

uudised.ee

Jaanipäeva eel avaldas Kanal 2 uudise, et lõpetavad ülimenuka telesaate „Kodutunne“ produtsendi Kristi Loigoga koostöö. Kanalil tekkis kahtlus, et televaatajate annetused pole täies mahus abivajajateni jõudnud. Loigo andis "Pealtnägijale" intervjuu, kus ta selgitas süüdistuse tagamaid.

"Pealtnägija" jaoks tellis Loigo ka auditi. "Audit ütleb, et heategevusrahasid on alati tarbitud sihtotstarbeliselt ja annetused on pigem miinuses kui plussis," väitis Loigo.

Loigo väitis intervjuus, et oma firmast maksab ta endale palka igakuiselt 1300 eurot, kuid audit paljastas, et ettevõttest Õuetuba OÜ teenib ta aastas ligikaudu 22 000 eurot ning MTÜ Kodutunne lisab sellele aastas veel 12 000 eurot. See teeb aasta peale jagatuna umbes 2800 eurot kuus.

Õuetuba OÜ maksab igakuiselt ka umbes 1000 eurot palka Loigo abikaasale. Samuti on auditist näha, et vahemikus juuli 2019 kuni juuni 2020 on MTÜ Kodutunde arvelt saadetud 89 000 eurot Nilovi firmale. 

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad