Elektrooniline duo Púr Múdd andis välja uue singli sügisel ilmuvalt lühialbumit 

uudised.ee

Täna, 18. september tuli välja elektroonilise duo Púr Múddi uus lugu 'Your Eyes' koostöös Hollandi plaadifirma Soave Recordsiga. Nii koosseisu hiljuti ilmunud singel 'Da Da Da' kui ka 'Your Eyes' on mõlemad olemas ka Púr Múddi uuel albumil, mis ilmub juba oktoobri lõpus. 

Púr Múddi viimase singli 'Da Da Da' ilmumisest pole isegi veel kuu aega möödas, kui koosseis tuleb kuulajate ette juba järgmise singliga, mis kannab nimetust 'Your Eyes'. “Me päris pikalt arutasime plaadifirmaga ja pidasime omavahel nõu, millist singlit järgmisena välja lasta ning tegelikult pidi esialgu selle loo asemel üks teine lugu ilmuma” räägib koosseisu liige Oliver Rõõmus uuest singlist. “Siiski tundus, et 'Your Eyes' on mõnusalt kaasahaarav lugu, et see ka eraldi singlina välja lasta ning hea meel, et see ka nüüd lõpuks olemas kõikidel platvormidel kuulamiseks” lisab Púr Múddi liige Joonatan Siiman. 

Koosseisu uus lugu 'Your Eyes' räägib sellest, kuidas inimese silmad jutustavad oma lugu ning pilgust võib väga palju välja lugeda. “Mõni pilk ei pruugi alati ka meeldiv olla” ütleb Joonatan muigega. Uus lugu on kirjutatud Joonatani ja Oliver poolt ning selle leiab ka koosseisu sügisel ilmuvalt lühialbumilt. “Meie sügisel ilmuv EP on meie jaoks väga eriline kuna tegemist on albumiga, mis on üdini meielik - melanhoolne, tantsuline ja mõnusalt bassine” räägib Joonatan uuest albumist. “Lisaks on tore ka see, et kõik albumi lood on lauldud Joonatani poolt, mis annab albumile ühtse stiili, terviklikkuse" lisab Oliver.

Púr Múddi saab 2.oktoobril esinemas näha Friday Night Run'il Tartus ning nende tegemistel saab silma peal hoida Instagrami, Facebooki vahendusel. 

Kommentaarid puuduvad