John David Washington avastas Eestis olles vastupandamatu snäki ja rikkus oma dieeti

uudised.ee

"Tenetis" peaosa mänginud John David Washington oli filmi võtete ajal rangel dieedil. Eestis olles ei suutnud Washington aga kartulikrõpsudele vastu panna ja jäi režissöör Christopher Nolanile oma patustamisega vahele.

"Ma olin võtete ajal rangel dieedil, aga ühel hetkel hakkasin peaaegu hulluks minema ja tundsin, et vajan snäkke," rääkis Washington saates "The Late Late Show with James Corden".

"Eestis olles leidsin ma paprikamaitselised Pringlesid, mida mitte kusagilt mujalt ei saa, nii et ma mõtlesin, et ma pean seda tegema. Ma panin mitu pakki oma seljakotti ja lifti jõudes nägin Nolanit. Ta nägi mind, ta nägi mu kotis olevaid Pringleseid. See oli väga piinlik. Ta hakkas naerma ja viskas selle kohta kogu võtteperioodi nalja," lisas näitleja.

Krõpse Nolan talt aga ära ei võtnud. "Ma ütlesin talle, et ole nüüd, see on paprikaga – kust mujalt sa selliseid saad? Ta nõustus, ta sai aru," meenutas Washington.

Näitleja lisas, et tema kehakaalu krõpsude söömine õnneks siiski ei mõjutanud. "Ma olin oma elu parimas vormis," ütles ta.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LN4_MM6W864&feature=emb_title[/embed]

Kommentaarid puuduvad