Marilyn Kerro uus kodu on väga minimalistlik: vähem asju ja rohkem füüsilist kohalolekut

uudised.ee

Selgeltnägija Marilyn Kerro täitis lõpuks ühe oma unistuse ja kolis perega Rakvere külje alla uude majja.

"Teadsin, et tahan oma maja Rakvere külje alla, mitte liiga metsa sisse, aga piisavalt linnakärast eemal. Jalutasin sõbranna ja poeg Kaiusega aasta aega mööda ühte tänavat ja visualiseerisin, et just siia võiks minu maja tulla, kui peaks mõni krunt vabanema," räägib pool aastat tagasi kahe lapse, kahe koera ja kassiga Rakvere külje alla oma majja kolinud nõid Marilyn Kerro Kroonika kodu-erile. 

120ruutmeetrise elamu ehituse algusest sissekolimiseni kulus aega pool aastat. Kerro maja on minimalistlik, toonides võimutseb must, valge ja hall. "Musta kardetakse, aga must on tegelikult kaitsevärv, mis kodu osas on kindlasti positiivse tähendusega," räägib ta.

Selgeltnägija motoks oma kodu kujundamisel on olnud: vähem asju ja rohkem füüsilist kohalolekut ning inimliku armastuse ja hoole jagamist, et lastes tekitada turvatunnet. 

Refereeritud Kroonika kodu-erist.
 

Kommentaarid puuduvad