Estoni Kohver saab „Padjaklubi“ bossiks!

uudised.ee

Täna õhtul alustab TV3s värske hooaeg sarjast „Padjaklubi“, kus muude üllatuste kõrval asub uue värvika tegelase rolli räpipundist 5MIINUST tuntud Estoni Kohver.

Grete Kulla, Katariina Ratasepa, Kertu Moppeli ja Kristel Aaslaiu tegelaste Laura, Maria, Kristina ja Miša kõrval on algaval hooajal oluline osa nende uuel ülemusel, keda kehastab Estoni Kohver.

Hooajale lükkab hoo sisse seis, kus „Padjaklubi“ peategelased on sunnitud elu taas nullist alustama, kandideerides uutesse ametitesse. Üllatuslikult satuvad nad kõik tööle samasse firmasse – edu-koolitusfirmasse, mis inimesi edukaks ja seksikaks koolitab. Kui esialgu tundub karismaatilise ülemuse käe all „enda parimaks ja seksikaimaks versiooniks” muutmisega tegelemine imeline, siis ajapikku asjaolud muutuvad. Kahtlaste saladuste ilmnemisel lähevad sõlme sõbrannade suhted ning kogu segadus kandub ka isiklikku ellu. Kõige tipuks tiksub kuklas kriisiolukord, millesse kõik naised loomulikult erineva kiiksuga suhtuvad.

Kas Laura hakkab uut meest otsima? Mida teeb ootamatu kuulsus Mariaga? Miks satub Miša sekeldustesse politseiga? Millise saladuse avastab Kristina? Kuidas üldse õnnestub  maailma tabanud kummalisel ajal normaalset elu elada? Kõik need vastused selguvad „Padjaklubis“, mis on endiselt pöörane, hoogne ja loomulikult naljakas – seda kinnitas kogu meeskond sarja uue hooaja tervitusüritusel, kus räägiti värsketest uudistest, vihjati eesootavatele sündmustele, visati nalja, söödi Pavlova Cafe torti ning tervitati fänne. Kõigest sellest näeb kokkuvõtet tänaõhtuses TV3 „Duublis“.

FOTOGALERII uue hooaja tervitusüritustelt:

„Padjaklubi“ alustab uut hooaega TV3s täna kell 21.30!

Täna õhtul alustab TV3s värske hooaeg sarjast „Padjaklubi“, kus muude üllatuste kõrval asub uue värvika tegelase rolli räpipundist 5MIINUST tuntud Estoni Kohver.

Grete Kulla, Katariina Ratasepa, Kertu Moppeli ja Kristel Aaslaiu tegelaste Laura, Maria, Kristina ja Miša kõrval on algaval hooajal oluline osa nende uuel ülemusel, keda kehastab Estoni Kohver.

Hooajale lükkab hoo sisse seis, kus „Padjaklubi“ peategelased on sunnitud elu taas nullist alustama, kandideerides uutesse ametitesse. Üllatuslikult satuvad nad kõik tööle samasse firmasse – edu-koolitusfirmasse, mis inimesi edukaks ja seksikaks koolitab. Kui esialgu tundub karismaatilise ülemuse käe all „enda parimaks ja seksikaimaks versiooniks” muutmisega tegelemine imeline, siis ajapikku asjaolud muutuvad. Kahtlaste saladuste ilmnemisel lähevad sõlme sõbrannade suhted ning kogu segadus kandub ka isiklikku ellu. Kõige tipuks tiksub kuklas kriisiolukord, millesse kõik naised loomulikult erineva kiiksuga suhtuvad.

Kas Laura hakkab uut meest otsima? Mida teeb ootamatu kuulsus Mariaga? Miks satub Miša sekeldustesse politseiga? Millise saladuse avastab Kristina? Kuidas üldse õnnestub  maailma tabanud kummalisel ajal normaalset elu elada? Kõik need vastused selguvad „Padjaklubis“, mis on endiselt pöörane, hoogne ja loomulikult naljakas – seda kinnitas kogu meeskond sarja uue hooaja tervitusüritusel, kus räägiti värsketest uudistest, vihjati eesootavatele sündmustele, visati nalja, söödi Pavlova Cafe torti ning tervitati fänne. Kõigest sellest näeb kokkuvõtet tänaõhtuses TV3 „Duublis“.

FOTOGALERII uue hooaja tervitusüritustelt:

„Padjaklubi“ alustab uut hooaega TV3s täna kell 21.30!

Kommentaarid puuduvad