Maian muusikamaastikult kadumisest: tundsin end halvemini kui üldse üks inimene tunda võib

uudised.ee

Noor lauljanna Maian oli oma senise karjääri haripunktis, kuid kadus siis ühtäkki muusikamaastikult pea kaheks aastaks. Esialgu arvati, et neiu keskendub ülikoolis õpingutele, kuidas tegelikult juhtus nii mõndagi muud.

Maiani sõnul on möödunud aasta andnud talle ohtralt õppetunde, millest avalikkus kunagi ei kuule ja sellest sai ka üks põhjus, miks ta otsustas loobuda suitsetamisest ning alkoholi tarvitamisest.

“Sain aru, et alkohol lihtsalt ei ole kõigile. Mina olen üks neist,” sõnas ta. Maian sotsiaalelu on siiski palju elavamaks muutunud ning tähtsal kohal on ka mõttemaailma korrastamine, et alkoholist loobumise otsus ei tunduks kui millestki ilma jäämisena.

Ka plaadifirma Universal Music Estonia suhtus Maiani otsusesse aeg maha võtta äärmiselt mõistvalt. “Ma ütlesin neile, et mul on vaja seda pausi, mul ei ole hästi praegu, ma tunnen ennast halvemini kui üldse üks inimene end tunda võib. Ma ei saa teha seda mussi, ma ei saa teha nii. Ja nad ütlesidki mulle, et davai, take your time,” kirjeldab ta.

Täispikka intervjuud saad lugeda portaalist sky.ee

Kommentaarid puuduvad