Homme
25. okt
8...12
3...10
Ülehomme
26. okt
9...13
5...11

Meelelahutus

Lubadusest taganeda ei saa! Brigitte Susanne Hunt jooksebki poolmaratoni

Foto: Martin Ahven/Õhtuleht
16:07 23. september 2020

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt sõnas, et kui võidab Eesti meelelahutusauhindadel seksikaima naise tiitli, läbib ta sügisel poolmaratoni. Lubadusest taganeda pole viisakas – nii jooksebki Eesti seksikaim naine 21 kilomeetri pikkuse distantsi.

"Issand jumal! Kaks ja pool tundi stardini, täiesti pekkis. Õnneks on ilmaga väga-väga vedanud," närveeris Brigitte Instagramis, olles samal ajal ka ootusärevil. "Tahaks endale öelda: "Jää juba vait ja jookse ära. Siin ei ole midagi keerulist, lihtsalt kaks tundi liigutad". Teeme ära!" lisas ta veerandtundi enne jooksu algust.

Vaata Brigitte Instagram story't SIIT!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!